Röntgen onderzoek

Wij maken dagelijks röntgenfoto’s; bij veel patiënten is dit nodig voor het stellen van de juiste diagnose. Dit kan bij ons vrijwel altijd meteen en helemaal digitaal; de resultaten kunt u op een USB-stick meekrijgen. Soms is het nodig dat de patiënt nuchter is of willen we er meer tijd voor hebben, dan plannen we zo snel mogelijk een vervolgafspraak.

Moet mijn huisdier onder narcose voor het maken van een röntgenfoto?

Nee, röntgenfoto’s maken kan over het algemeen prima zonder narcose; de meeste dieren zijn heuse fotomodellen! Is uw hond of kat erg zenuwachtig, dan kan een lichte sedatie (roesje) wel helpen.

Professionele HD- en ED-opnamen

Ook voor professionele HD- en ED-opnamen kunt u bij ons terecht. Het maken van officiële HD-opnamen kost bij ons € 176,50. Houdt er wel rekening mee dat u in dit geval nog € 66,75 kwijt bent voor de beoordeling door de Raad van Beheer. Alles gaat tegenwoordig digitaal en de uitslag is er soms al binnen een dag!

Drachtfoto

Aan het eind van de dracht (zwangerschap) van uw hond of kat is het bij ons mogelijk een drachtfoto te laten maken. Dit is een schitterende foto waarop je precies kunt tellen hoeveel pups of kittens je kunt verwachten; wel zo handig om te weten! Een drachtfoto wordt gemaakt in de laatste week van de dracht.

 

Wij prijzen ons gelukkig dat wij elke dag mogen werken met zulke fantastische fotomodellen!