Dierenarts gezelschapsdieren chirurgie

Wij hebben per maart/april dit jaar plek voor een ambitieuze dierenarts gezelschapsdieren met interesse in de chirurgie. Wij hebben veel chirurgische spoedgevallen en groeien in de algemene chirurgie, laparoscopie, orthopedie en radiologie. Dus red jij graag dieren in de OK? Lees dan onze vacature!

Gezocht: Gezelschapsdierenarts met interesse in chirurgie!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een bijzonder sfeervolle groeiende kliniek voor gezelschapsdieren met een leuk hardwerkend team in een prachtige omgeving? Wij staan kwalitatief hoog aangeschreven door onze eigen persoonlijke identiteit en kwaliteit en groeien m.n. in de chirurgie en de radiologie en hebben plek voor een nieuwe chirurg of dierenarts met interesse in de chirurgie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze dierenarts met een hartelijk en open karakter, die graag in de mooie stedendriehoek van Apeldoorn-Deventer-Zutphen wil komen wonen en plezier houden in ons geweldige vak! Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring die zich graag wil verdiepen in de chirurgie. Dit betekent dat je dagelijks een operatieprogramma mag draaien en de chirurgische spoedgevallen opereert. We hebben hiervan een groot aanbod, doen veel keizersneden, orthopedische operaties en laparoscopieën en zijn zeer genegen je hierin alle ruimte te geven en de ondersteuning die nodig is.

We zijn een hele leuke gezelschapsdierenkliniek van alle gemakken voorzien, met gemotiveerde clientèle en voldoende goede assistentie. We hebben tijd en aandacht voor onze patiënten en cliënten en bieden alle mogelijkheden voor het volgen van nascholing en geven deze zelf ook.

We hebben een al goede naam in m.n. de grotere honden, maar groeien vanwege onze catfriendly aanpak ook in gemotiveerde kattenliefhebbers.

Wij bieden een fulltime baan van zo’n 30-36 uur per week per maart/april van dit jaar.

Uren en dagen zijn in overleg naar wens in te delen rekening houdend met eigen hobby’s, sport en dieren, je krijgt een vast rooster en we hebben zeer goede arbeidsvoorwaarden en verdiensten.

Wij draaien zelf avond- en weekenddiensten, maar dit is gelukkig absoluut geen must.

Stuur zo spoedig mogelijk je sollicitatie per mail (laura@dierenkliniektwello.nl) of bij vragen een facebook/insta-berichtje of mailtje, dan hoor je zeker van ons!

Check voor een indruk van onze kliniek ook onze Facebook of Instagram