Vacature Paraveterinair

Zelf of voor iemand anders op zoek naar een baan als paraveterinair in de allerleukste dierenkliniek? Wij zoeken per februari/maart weer iemand ter aanvulling van ons supergezellige team om samen plezier te houden in ons fantastische werk!

Gezocht: stressbestendige paraveterinair met power!

Op zoek naar de leukste baan als paraveterinair in een bijzonder sfeervolle en goed geoutilleerde gezelschapsdierenkliniek? Kom dan naar het mooie Twello om bij ons te werken als allround paraveterinair voor 32-40 uur per week in onze kwalitatief hoog aangeschreven Dierenkliniek voor Gezelschapsdieren, waar je komt te werken in een heel gezellig team van 5 paraveterinairen en 4 dierenartsen en met de allerleukste cliënten en patiënten die er zijn.

We zoeken per direct een open, eerlijk en spontaan iemand die representatief en communicatief vaardig is om aan onze balie en telefoon mens en dier te helpen en die onze dierenartsen assisteert in de spreekkamer, bij de vele operaties, röntgen/echo-onderzoeken en overige behandelingen.

Enige ervaring is een pre, maar geen vereiste omdat je bij ons veel kunt leren en doorgroeien in je fantastische vak, dat bij ons ook echt leuk en uitdagend blijft. Voor de mensen met ervaring bieden wij de mogelijkheid meer gespecialiseerd assistentenwerk te doen in het gebied dat jouw interesse heeft. Wel verwachten we dat je in de mooie omgeving van Gemeente Voorst woont of wil komen wonen.

Wij bieden een fulltime baan van in overleg zo’n 32-40 uur per week per februari/maart van dit jaar. Je krijgt een vast rooster rekening houdend met tijd voor je eigen hobby’s, sport, dieren etc. en we hebben zeer goede arbeidsvoorwaarden en verdiensten.

Stuur je sollicitatie met CV zo spoedig mogelijk per mail naar: laura@dierenkliniektwello.nl t.a.v. mevr. Drs. L.E.M. (Laura) Broekman of bij vragen een facebook/insta-berichtje of mailtje, dan hoor je zeker van ons!

Check voor meer informatie onze vacature op www.vetjobs.nl of www.vedias.nl of check voor een indruk van onze kliniek ook onze Facebook of Instagram!