Over ons

Welkom

Dierenkliniek Twello is te vinden aan de Molenstraat 49 naast de Havekes molen. Op deze prachtige en goed bereikbare locatie treft u alle professionele voorzieningen van een ziekenhuis voor gezelschapsdieren, maar houdt u wel het gevoel van uw eigen dierenarts om de hoek. De kliniek heeft een open en vriendelijke uitstraling, is 24/7 bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. U kunt er elke dag op afspraak terecht of binnenlopen tijdens een van onze inloopspreekuren.

Uw dierenarts om de hoek!

Onze balie is altijd open voor het ophalen van medicijnen, voeding of verzorgingsmiddelen voor uw huisdier. Tevens kunt u bij ons zeer goed terecht voor behandeling, second opinion, operatie en intensieve zorg van uw dier bij ziekte. U zult zien dat alles erop is gericht elk bezoek in onze dierenkliniek voor u en uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Bij ons zult u bijvoorbeeld ook geen witte jassen aantreffen. Wij behandelen uw huisdier als familie!


Waarom Dierenkliniek Twello

Goede bereikbaarheid
Bijzonder goed bereikbaar vanuit omgeving Apeldoorn, Deventer en Zutphen en gemakkelijk te vinden naast de prachtige Havekes molen. Er is eigen parkeergelegenheid en ook rondom de Molen en aanliggende straten is het gemakkelijk parkeren. Onze balie is altijd geopend incl. 3 avonden in de week en op zaterdag. T: 0571-272624 Telefonisch 24/7 bereikbaar en via Facebook en What’s App kunt u ons een bericht sturen. Uw dierenarts om de hoek!
Afspraken & inloopspreekuren
Een afspraak maken kan de hele dag telefonisch of aan de balie. Belt u vroeg dan kunt u in principe dezelfde dag nog terecht. Hebt u voorkeur voor een bepaalde dag, dan proberen wij dat mogelijk te maken. Het maken van een afspraak is beter dan binnenlopen tijdens een inloopspreekuur omdat we meer tijd voor u en uw huisdier hebben; dit kost u niets meer en zo nodig aanvullend onderzoek kan vrijwel altijd meteen uitgevoerd worden. De inloopspreekuren zijn er voor “kleine dingen” zoals controle, hechtingen verwijderen en nagels knippen of voor dieren die onverhoopt toch gezien moeten worden. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De wachttijden kunnen langer zijn en behandelingen zoals bijvoorbeeld een röntgenfoto maken, zijn niet altijd mogelijk.
24/7 spoed
T: 0571-272624 Buiten openingstijden voor spoedgevallen of dringend overleg met een dierenarts altijd bereikbaar. U krijgt dan telefonisch het mobiele nummer van onze eigen dienstdoend dierenarts of het nummer van het dienstdoend dierenziekenhuis. U moet wel rekening houden met een duurder avond- of nachttarief. We doen nog steeds de meeste spoeddiensten zelf en behandelen uw huisdier als familie!
Geweldig team
U treft alleen dierenartsen met ruime ervaring en gespecialiseerd in gezelschapsdieren: Irene Derks, Jamie Robbertsen, Richard de Jong en Laura Broekman. Zij vormen een topteam met zes dierenartsassistenten: Mariko Mol-Boerdijk, Elena Spijker-Wichers Schreur, Talitha Jansen, Kyara Koerhuis, Christel Jansen van der Sligte en Tara Broekers. Alle zes zijn paraveterinair en natuurlijk ook gespecialiseerd in huisdieren. Zij maken de kliniek tot wat hij is. Aan de telefoon en balie zult u hen voornamelijk treffen. Voor vragen over de behandeling van een patiënt of overleg met een dierenarts zijn Irene, Jamie, Richard en Laura altijd beschikbaar. Samen behandelen wij uw huisdier als familie!
Huiselijke sfeer
Goede en complete en vergaande diergeneeskunde voor huisdieren, maar dan wel laagdrempelig en persoonlijk. Dat dit de grote passie van alle medewerkers is, merk je meteen. Alles is mogelijk, maar het dier staat centraal. De kliniek is niet al te groot om de continuïteit die dit geeft en om de dieren echt individueel te kennen. En u ook en dat merk je aan de huiselijke sfeer, dat kopje koffie en het hartelijke contact met iedereen. Wij behandelen u en uw huisdier als familie!
Alles op één locatie
U vindt naast de gebruikelijke spreekkamers een volledige dierenapotheek, een professionele operatie-afdeling en ruimtes voor röntgenfoto’s, echo-onderzoeken, laserbehandelingen, laboratoriumonderzoek en opname van patiënten die intensieve zorg nodig hebben. Alles op één locatie voor een structurele en vlotte aanpak met als resultaat snel duidelijkheid en een juiste behandeling van de patiënt!
Intensive care
Alle kennis en kunde voor de intensieve verzorging van patiënten. Naast de mogelijkheid tot opname voor internistisch onderzoek, infusen, sondevoeding, bloedtransfusie etc. ontbreekt ook de liefde voor “onze” intensive care-patiënt niet. Wij houden u als eigenaar intensief op de hoogte en u mag uiteraard elke dag op bezoek komen!
Specialisaties
Vaccinatie en jaarlijkse gezondheidscontrole Sterilisatie en castratie Alle chirurgie incl. kijkoperatie en orthopedie Röntgenfoto’s, echo-onderzoek en endoscopie Behandeling door lasertherapie Fokkerijbegeleiding waaronder progesterontest, professionele keizersnee en nestenting incl. chippen en paspoorten voor fokkerstarief Tandheelkunde en gebitsreiniging Dermatologie, behandeling van huidziekten Laboratoriumonderzoek, bijvoorbeeld bloed- en urineonderzoek Intensive care patiënten Bloeddrukmeting Vacci-check titerbepaling Begeleiding bij overlijden of euthanasie van een huisdier De behandeling en chirurgie van Bulldoggen
Wij behandelen uw huisdier als familie!

Wat onze klanten zeggen

Goed team deskundige en betrokken mensen. Veel kennis wordt gedeeld vanuit persoonlijke ervaringen. Men neemt alle tijd om je te helpen en doen altijd net dat extra beetje meer waardoor je de beste zorg krijgt voor je beste maatje. Aanrader!

Ronald Moerman

Facebook

We hebben poes Piet in laten slapen, vanmorgen. Voor ons totaal onverwachts maar er was niets meer aan te doen. De rust, zorgvuldigheid, het glaasje water, de aangeschoven stoelen en de aandacht, ook voor ons verdriet, hebben we als een warme douche ervaren. Dankjulliewel! Het maakt ons verdriet zachter.

Maria van Dijk

Facebook

Helemaal super! Toen wij door de dierenambulance gebeld werden dat onze kat onderkoeld, verzwakt en enorm onder de teken was gevonden heb ik direct de kliniek gebeld. Er werd direct tijd gemaakt en onze kat mocht bij ze blijven. Al het personeel leefde enorm mee en we werden heel goed op de hoogte gehouden. Doordat de arts en assistenten zoveel vertrouwen hadden heeft onze Sun het overleefd! Zelfs met kerst mocht hij blijven! De kliniek was gesloten, maar de eigenaren zijn iedere dag meermaals langs gegaan voor de nodige voeding, vocht en antibiotica. Wat een topteam!

Danique W

Google

Een super behandeling gekregen, hartelijke dierenarts, ik kon direct komen met mijn konijntje Sproet ook al was de praktijk eigenlijk gesloten. Uitgebreide aandacht en zorg en vooral hart voor de dieren was duidelijk aanwezig. Kan niet anders zeggen: top!

Martje Wolters

Google

Superlieve medewerkers! Moesten i.v.m. verhuizing op zoek naar nieuwe dierenarts en wat ben ik blij dat we hiervoor gekozen hebben! Ik hoop er niet te vaak te komen, maar ik weet dat àls we er heen moeten dat het goed zit voor onze diertjes. Onze poes Diva is er gesteriliseerd en ik laat met een gerust hart onze katers er ook castreren binnenkort.

Paula van den Brink

Facebook


Maak kennis met ons team